As I said last week, I was in Brugge for the weekend, it´s a nice city, it´s quite clear that it has a beautiful cookies and chocolate typical shops, my new post is inspired precisely by one of those shops where all kind of cookies were sold, with chocolate, strawberry, almonds fillings.....I didn´t make them long time ago and I had the need to make them, so let's get on it!!
1. QUE NECESITO? / WHAT DO I NEED?
- 165 grs de mantequilla sin sal.
- 250 grs de harina común.
- 1 huevo.
- Un poco de lehe.
- Media cdta de sal.
- Crema de cacao.
- 110 grs de azúcar glass.
- 165 grs unsalted butter.
- 250 grs flour.
- 1 egg.
- Some milk.
- 1/2 teaspoon of salt.
- Cocoa cream
- 110 grs icing sugar.
- 1 egg.
- Some milk.
- 1/2 teaspoon of salt.
- Cocoa cream
- 110 grs icing sugar.
2. PONEMOS EN UN BOL LA MANTEQUILLA Y EL AZUCAR GLASS / WE PUT IN A BOWL TOGETHER THE ICING SUGAR AND UNSALTED BUTTER.
- La mantequilla debe estar a punto de pomada ( ni dura ni derretida).
- Removemos con una paleta de silicona hasta que esté integrado.
- Butter must be a room temperature.
-We mix with a silicone spoon until getting a homogeneous mixture.
3. AÑADIMOS EL HUEVO. / WE ADD AN EGG.
- Removemos hasta que quede todo integrado.
-We mix until getting a homogeneous mixture.
4. AÑADIMOS LA HARINA Y LA SALT. / WE ADD SALT AND FLOUR.
- Tamizamos y mezclamos hasta que esté integrado.
- We sift them and we mix until getting a homogeneous mixture.
5. AÑADIMOS UN CHORRITO DE LECHE PARA QUE TODO QUEDE BIEN INTEGRADO./ WE ADD A LITTLE MILK TO HOMOGENIZE THE MIXTURE.
- Cuando hayamos terminado la mezcla no debe pegarse y no debemos amasarla, sólo le damos forma de bola y dejamos reposar 10 min.
- When we have finished, the mixture musn´t be sticky to the touch and we musn´t knead it, we must just to give it a ball shape and let it set for 10 minutes.
-La masa debe tener este aspecto.
-The dough must look like this.
6. EN UNA BANDEJA DE HORNO DAMOS FORMA DE CIRCULOS A LA MASA. / WE MAKE CIRCLE SHAPES WITH THE DOUGH IN A OVEN TRAY .
- Ponemos la masa en forma de cículos y de poco grosor ( yo me ayude de un molde de macarons).
- We make thinness circles ( I used a macarons mould to make them).
7. RELLENAMOS CON LA CREMA DE CACAO. / WE FILL IN WITH THE CACAO CREAM.
8. HACEMOS DE NUEVO LOS MISMOS CIRCULOS Y TAPAMOS. / WE MAKE CIRCLES WITH THE DOUGH AGAIN AND WE COVER IT UP.
9. PRECALENTAMOS EL HORNO A 180º Y HORNEAMOS POR ARRIBA Y POR ABAJO DURANTE 10 MIN. / PRE-HEATING THE OVEN TO 180º AND WE BAKE FOR 10 MINUTES.
- Dejar enfriar.
- Allow to cool at room temperature.
Y ya tenemos listas nuestras galletas rellenas de chocolate, con estas medidas saldrá sobre unas 54 galletas del tamaño de los macarons. Rápido,fácil y están buenísimas, las guardamos en un bote y tenemos galletas para rato, a disfrutarlas!!!Besitos a todos!!!
Finally, we have already our cookies filled with chocolate, with this quantities we can make 54 cookies with macarons size. It is fast, easy and they are so yummy, we can put them in a jar and we can have cookies for a long time. Enjoy it!!!Many kisses to you all!!!
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ResponderEliminarGracias Mati,me alegra q te guste y que puedas seguirme más de cerca,perdona q se m ha borrado el comentario y ahora no sale,el ordenador tiene vida propia!!Un beso muy grande!!tq!!:)
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